Алатка за поправка на навој 10 парчиња, алатка за поправка, WearResistant & HighAccuracy за алуминиумска легура, легура на цинк, легура, бакар, пластика, инженерска пластика, итн.

Алатка за поправка на навој 10 парчиња, алатка за поправка, WearResistant & HighAccuracy за алуминиумска легура, легура на цинк, легура,

Това е достапна
DEN 1531.20
Количина на стоки:

Применети на инженерски материјали за должина, како што се алуминиумска легура, легура на цинк, легура, бакар, пластика, инженерска пластика, итн Може значително да ја подобри јачината на низата и отпорноста на абење. Поправка на навојната дупка на економичен начин. Кога се појави грешка во конецот или се санира оштетена женска навојна дупка, вметнувањето на навој може да се користи како метод за поправка. Овие инсерти можат да се користат за да се конвертираат помеѓу метричките и инчните дупки на навој, многу удобно и брзо. Формирање на висока должина, wearresistant, стандардна женска нишка за високо ниво кога ќе ја вклопите завртката за завртки во дупката за завртки на работното парче на алуминиумска легура и други материјали. Вметнувањата со жица на конецот се нарекуваат и навојни обвивки, ракави со навој од не'рѓосувачки челик, ракави од жица, што е нов вид на сврзувачки елементи за навој. Изработено од висока должина, високо -разоткриена челична жица со дијамантска предели. Формирање на висока должина, wearresistant, стандардна женска нишка за високо ниво кога ќе ја вклопите завртката за завртки во дупката за завртки на работното парче на алуминиумска легура и други материјали2. Поправка на навојната дупка на економичен начин. Кога се појави грешка во конецот или се санира оштетена женска навојна дупка, вметнување на навој може да се користи како метод за поправка3. Овие инсерти можат да се користат за да се конвертираат помеѓу метричките и инчните дупки на навој, многу удобен и Fast4. Вметнувањата со жица на конецот се нарекуваат и навојни обвивки, ракави со навој од не'рѓосувачки челик, ракави од жица, што е нов вид на сврзувачки елементи за навој.

Основните својства

M16x2 (mm):
Outside Diameter Before Installation:
Approx. 18.8 ~ 19.4mm / 0.7 ~ 0.8in
Diameter of Drilling Drill Bit for Installation:
Approx. 16.5mm / 0.6in
1D/2D/3D:
Length After Installation:
Approx. 16mm / 0.6in
32mm / 1.3in:
48mm / 1.9in:
Number of Turns Before Installation:
6.3/13.7/21.2Thread Protective Sleeve Model Specification Description
1. Drilling:
Use the drill bit of the size listed in the parameter table of the wire thread :

Додатоци на производот