Алфа Жица TFT2508 NA005 Цевки &засилувач; Ракав-Не-смалуваат 8AWG НЕ-SHNK ЦЕВКА 100FT КАЛЕМ ПРИРОДНИ

Алфа Жица TFT2508 NA005 Цевки &засилувач; Ракав-Не-смалуваат 8AWG НЕ-SHNK ЦЕВКА 100FT КАЛЕМ ПРИРОДНИ

Това е достапна
DEN 3.33
Количина на стоки:

Цевки и Ракави-НЕ-смалуваат 8 AWG НЕ-SHNK ЦЕВКА 100 FT КАЛЕМ ПРИРОДНО Цевки и Ракави-НЕ-смалуваат 8 AWG НЕ-SHNK ЦЕВКА 100 FT КАЛЕМ ПРИРОДНО. Цевки и Ракави-НЕ-смалуваат 8 AWG НЕ-SHNK ЦЕВКА 100 FT КАЛЕМ ПРИРОДНО.

Основните својства

Додатоци на производот