Пумпа за дигитална дигитална гума за дигитални гуми за дигитална гума безжична пумпа за надувување со LED ламба за моторцикл со моторцикл топка за велосипедски инфл

Пумпа за дигитална дигитална гума за дигитални гуми за дигитална гума безжична пумпа за надувување со LED ламба за моторцикл со

Това е достапна
DEN 657.60
Количина на стоки:

1 Интелигентен и точен мониторинг, брз за да се достигне нормален притисок на гумите, лесен за употреба. Висококвалитетна цевка за надувување, зглобот направен од метал со висок квалитет, долг животен век, перка за превенција на топлина, побезбеден. Лесен за употреба и носење, погоден за сите видови на возила, кои не се погодени од лошо време, итни случаи во секое време, удобно и заштеда на време. Ниска бучава и издржлива жица, моторното тело доаѓа со мерач на притисок на гуми со голема прецизност, погодно за да го знаете притисокот на гумите во секое време. Силна моќност, брза инфлација. Моторот со директен погон ја прави брзината на погонот ниска, висока ефикасност, компактна структура, тивка, стабилна, лесна за контрола. Интелигентен и точен мониторинг, брз за да се достигне нормален притисок на гумите, лесен за употреба. Висококвалитетна цевка за надувување, зглобот направен од метал со висок квалитет, долг животен век, перка за превенција на топлина, побезбеден. Лесен за употреба и носење, погоден за сите видови на возила, кои не се погодени од лошо време, итни случаи во секое време, удобно и заштеда на време. Ниска бучава и издржлива жица, моторното тело доаѓа со мерач на притисок на гуми со голема прецизност, погодно за да го знаете притисокот на гумите во секое време. Силна моќност, брза инфлација. Моторот со директен погон ја прави брзината на погонот ниска, висока ефикасност, компактна структура, тивка, стабилна, лесна за контрола. Brewix Features : Моќни, повеќенаменски : компатибилен со најразлични млазници, погодни за најразлични предмети за надувување, како гуми за про-велосипед, домашни гуми за автомобили, гуми за мотоцикли, електрични гуми за велосипеди, топки, прстени за пливање, воспалителни играчки и играчки и воспалителни играчки и играчки за воспаление и воспалителни играчки и воспалителни играчки и воспалителни играчки и воспалителни играчки и воспалителни играчки и воспалителни играчки за пливање Други надувувања.

Основните својства

Material:
ABS
Current:
5V2A
Voltage:
4.2V
Power:
65W
Air pressure flow:
25L/min
Power supply type:
TYPE-C
Size:
150*104*64mm
Note:
1. This air pump is designed for small cars,NOT suitable for RV, ATV, pickup, truck tyres and tyres of other big vehicles with high-pressure tyre.:
2. The tyre inflator should not be used any longer than 10-minute period. Please allow the unit to cool down for at least 15 minutes after each use before continuing to use it.:
3. Do not exceed the stable working pressure of 50PSI.:
4.New Digital Led Display:
Digital led display screen provides you with the most accurate pressure value, Smart and Visualization Style:
5.LED light:
Digital tyre pump is equipped with bright and long-lasting LED lights, easy to use in the dark:
6.Sturdy & Durable:
Pass multiple repeated testing; with high-speed cooling, to ensure the life of the movement:
Dear friends, welcome to our store:
Your satisfaction is our eternal pursuit! :

Додатоци на производот