Натопи Маша Застаклување Алатки, 2 Парчиња Нерѓосувачки Челик Натопи Тонг Керамика Алатки Со Удобни Црвени Гумени Рачки Глина Скулптура Клешти Мали Клешти За Кера?

Натопи Маша Застаклување Алатки, 2 Парчиња Нерѓосувачки Челик Натопи Тонг Керамика Алатки Со Удобни Црвени Гумени Рачки Глина

Това е достапна
DEN 283.84
Количина на стоки:

●МАТЕРИЈАЛИ од нерѓосувачки ЧЕЛИК ● алатката за керамика со натопи тонг е изработена од нерѓосувачки челик, која е погодна за носење и издржлива, едноставна и удобна и има долг работен век Откако ќе се натопи алатката за керамика тонг во глазурата, која може да се исчисти со едноставно плакнење. ●ПРАКТИЧНА АЛАТКА●алатката за застаклување со клешти за потопување може добро да ги поправи предметите, може да се користи 360 степени, што е лесно да се примени сила. Две вилушкасти огради што се затвораат еден спроти друг помагаат цврсто да се фатат додека се потопуваат. Одлични алатки за керамичари, наставници, студија, грнчари и многу повеќе. ●УДОБНА РАЧКА●клештите за потопување скулптури од глина имаат удобна метална црвена рачка покриена со гума за да ве заштити од топлина. Натопени гумени рачки за удобно држење за да ви овозможат полесно да се држите. Многу е безбеден за употреба. ①ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЈН оваа алатка за челик за дамки е застаклена клешта дизајнирана да инјектира бои во саксии за керамика. Дизајниран за потопување на саксии во бои и глазури. Малото и компактно тело не зазема премногу простор за користење, што е погодно за складирање и употреба. ●ВЕТУВАЊЕ ЗА УСЛУГИ на КЛИЕНТИТЕ доколку има некаков проблем, слободно контактирајте не. Ние ќе одговориме на вашите прашања во рок од 24 часа и ќе помогнеме да се реши проблемот. Ние сме должни да се осигураме дека нашите клиенти се задоволни од нашите производи и услуги. Стабилна Употреба од 360 Степени : алатката за застаклување со клешти може добро да ги поправи предметите, може да се користи 360 степени, што е лесно да се примени сила 2.

Основните својства

Item Type:
 Dipping Tongs
Product Material:
Stainless Steel, Plastic
Features:
Portable, Simple and Convenient, Widely Applicable
Product Use:
Making Pottery
Package List:
2 x Dipping Tongs :
Note:
After use, please clean the package after drying :

Додатоци на производот