WXBDD Играчки За Обука На Кученца Бавен Фидер Третирајте Топка Тресење Миленичиња Истекување Контејнер За Храна

WXBDD Играчки За Обука На Кученца Бавен Фидер Третирајте Топка Тресење Миленичиња Истекување Контејнер За Храна

Това е достапна
DEN 2445.60
Количина на стоки:

Проѕирниот приказ на капакот може да ги дифузира мирисите на храната и да го привлече нашето гладно куче Дизајн на тамблер или прачка, многу забава за кучињата. Добра големина и волумен за ставање закуски и храна внатре. Лесно за ракување, само капачето и ставете ја храната внатре, зашрафете ја и заклучете ја, не е лесно да се пробие. Мал излез што протекува за закуски и храна, чувајте го вашето куче енергично, сигубопитно и паметно. Проѕирниот приказ на капакот може да ги дифузира мирисите на храната и да го привлече нашето гладно куче. Дизајн на тамблер или прачка, многу забава за кучињата. Добра големина и волумен за ставање закуски и храна внатре. Лесно за ракување, само капачето и ставете ја храната внатре, зашрафете ја и заклучете ја, не е лесно да се пробие. Мал излез што протекува за закуски и храна, чувајте го вашето куче енергично, сигубопитно и паметно. Проѕирниот дисплеј на капакот може да ги дифузира мирисите на храната и да го привлече нашето гладно куче основата на тамблерот ја одржува оваа играчка на истото место и ткае од страна на страна за да ја стимулира љубопитноста на нашето кучетоблер или дизајн на прачка, многу забава за кучињата . Добра големина и волумен за ставање закуски и храна внатре лесен за ракување, само капачето и ставете ја храната внатре, зашрафете ја и заклучете ја, не е лесно да се пробие мал излез што протекува за закуски и храна, чувајте го вашето куче енергично, љубопитно и паметно.

Основните својства

Додатоци на производот