Кибл Пет Премиум Палто Здравствен Пакет, Вклучува Шампон За Чешлање На Свилен Капут, Регенератор За Чешлање и Спреј За Оставање Чудотворни Дематери, Произведен Во ?

Кибл Пет Премиум Палто Здравствен Пакет, Вклучува Шампон За Чешлање На Свилен Капут, Регенератор За Чешлање и Спреј За Оставање Чудотворни

Това е достапна
DEN 319.84
Количина на стоки:

ПРОИЗВОДИ ЗА ЧЕШЛАЊЕ НА КВАЛИТЕТОТ НА САЛОНОТ : Шампон За Чешлање На Свилен Капут За Миленичиња, Регенератор и Спреј За Дематерија Што Остава се стручно формулирани со природни и органски состојки за длабоко навлажнување, негување, омекнување и подобрување на природниот сјај и сјај на палтото за кучиња ЧИСТИ И ВРАЌА ПАЛТО : Шампонот За Чешлање На Свилен Капут од Домашно Милениче комбинира природни и органски состојки за природно чистење, обновување, негување и зајакнување на палтото и кожата на вашето домашно милениче. Плус, направен е со нетоксичен мирис за долготраен топол шампон од ванила и килибар. ПРИРОДНО ЈА ОСВЕЖУВА КОСАТА НА ДОМАШНИТЕ МИЛЕНИЦИ : овој третман со длабоко уред има моќна формула за квалитет на салонот за обновување и омекнување на палтото на вашето куче, природно освежување на косата и оставање зад себе благ, долготраен, свеж мирис на топла ванила и килибар. ПРИРОДЕН ОТПЛЕТКУВАЧ НА КОСА ЗА КУЧИЊА : Кибл Милениче Свилен Капут Чудо Дематер Спреј за Оставање природно се раствора и спречува душеци, јазли и заплеткувања во косата и крзното на домашните миленици и остава зад себе долготраен топол мирис на ванила и килибар. Вашето домашно милениче ќе изгледа, ќе се чувствува и ќе мириса неверојатно по секоја употреба!.

Основните својства

Додатоци на производот