Fomiyes 3 парчиња сунѓер за бања за бања за жени сунѓерски марамчиња за бања бебе бања бања лоф -бања сунѓери за капење природен сунѓер тело сунѓер за туш еластичен туш ?

Fomiyes 3 парчиња сунѓер за бања за бања за жени сунѓерски марамчиња за бања бебе бања бања лоф -бања сунѓери за капење природен сунѓер

Това е достапна
DEN 204.48
Количина на стоки:

Работи за бања за жени : Специјално дизајнирање со лента, лесно може да се обеси на јадицата за лесно складирање и сушење Чистење чистач : преносен и лесен. Погодно е да се стави во торбата и погодно за патување. Сунѓери за бања за туш : Специјално дизајнирани со лента, лесно може да се обеси на јадицата за лесно складирање и сушење. Ексфолијатор на телото POUF : Сунѓер за бебиња за бања е мала големина, мала тежина, лесен за складирање кога не е во употреба, заштедува повеќе простор. Сунѓер за капење : Со виси јаже, сунѓер за бања може да се обеси во бањата. Доаѓа со сунѓерска структура, која е лесно да се исуши и нема лесно да се добие мувлосано. Работи за бања за жени : Специјално дизајнирање со лента, лесно може да се обеси на јадицата за лесно складирање и сушење. Чистење чистач : преносен и лесен. Погодно е да се стави во торбата и погодно за патување. Сунѓери за бања за туш : Специјално дизајнирани со лента, лесно може да се обеси на јадицата за лесно складирање и сушење. Ексфолијатор на телото POUF : Сунѓер за бебиња за бања е мала големина, мала тежина, лесен за складирање кога не е во употреба, заштедува повеќе простор. Сунѓер за капење : Со виси јаже, сунѓер за бања може да се обеси во бањата. Доаѓа со сунѓерска структура, која е лесно да се исуши и нема лесно да се добие мувлосано.

Основните својства

Додатоци на производот