Балуу 2 парчиња виножито бања цвет тело лушпа за бебиња сунѓер за капење бања за када за карикатури за тело, туш за туширање лофуми за дете, чистач за бања, чистач за ?

Балуу 2 парчиња виножито бања цвет тело лушпа за бебиња сунѓер за капење бања за када за карикатури за тело, туш за туширање лофуми

Това е достапна
DEN 1420.80
Количина на стоки:

Симпатични сунѓери за бања- Симпатични топки за капење помагаат да се произведат побогати лати и нежно чистење на кожата Сунѓер за новороденче- сунѓер за сладолед, сунѓер за туширање во бања, ловорово е изработено од сунѓерски материјал, кој е помек и побезбеден за вашата кожа. Детско бања сунѓер- топката за туширање со сладолед и форма на виножито би била и како прекрасна подарок за вашите деца. Бебе туш lofah- Топката за туширање со сладолед и форма на виножито би била и како прекрасна подарок за вашите деца. Пешкир за капење- материјал за сунѓер, густ и еластичен, туш-пуф е помек, но силен и не е лесен за стареење и кршење. Симпатични сунѓери за бања- Симпатични топки за капење помагаат да се произведат побогати лати и нежно чистење на кожата. Сунѓер за новороденче- сунѓер за сладолед, сунѓер за туширање во бања, ловорово е изработено од сунѓерски материјал, кој е помек и побезбеден за вашата кожа. Детско бања сунѓер- топката за туширање со сладолед и форма на виножито би била и како прекрасна подарок за вашите деца. Бебе туш lofah- Топката за туширање со сладолед и форма на виножито би била и како прекрасна подарок за вашите деца. Пешкир за капење- материјал за сунѓер, густ и еластичен, туш-пуф е помек, но силен и не е лесен за стареење и кршење. Список на пакети 2 x Карактеристики на топки за бања -Големина : 20.14x3 ексфолирачки чистач. -Материјал : сунѓер ексфолирачки тела на тело -големина : 20.32x1 додатоци за бања. -Појава : Како што е прикажано додатоци за туширање за жени - сунѓерските тушуми можат добро да се изедначат и е добар помошник кога ќе пиете топка за тушот за туширање.

Основните својства

Додатоци на производот