ИФОЈО Коча билка Играчки, 3 парчиња Коча билка За Играчки За Мачки, Играчки За Џвакање Мачки Отпорни На Каснување За Мачки, Играчки За Џвакање Мачки Исполнети Со Коч?

ИФОЈО Коча билка Играчки, 3 парчиња Коча билка За Играчки За Мачки, Играчки За Џвакање Мачки Отпорни На Каснување За Мачки, Играчки

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Безбеден Издржлив Материјал : АКО Играчките За Мачки Од Мачки Се направени од издржлив памук исполнет со пп памук и Играчка од Коча билка погодна за џвакање и влечење Поставете Играчка За Џвакање За Заби За Мачки : Мек и нетоксичен сомотски материјал, уникатен дизајн со шарена Играчка За Мачки, може подобро да ги собере и исчисти забите за мачки. Најдобар Подарок За Мачки : Оваа Сорта Интерактивна Играчка За Маче Коча билка одговара на сите потреби на мачките, обезбедува часови вежбање и само-забава за вашата мачка. Тоа е Најдобриот Подарок за вашата мачка и сите љубители на мачки. Зафатен Е Најдобар Пријател. Кога мачката игра, може да го активира размислувањето на мачките, да ја стимулира виталноста на мачките и способноста за вежбање. Изберете Акојос коча билка играчки, тие можат веднаш да ги решат сите ваши проблеми.

Основните својства

Додатоци на производот