Загради За Глава на Hi-Na-Универзален Комплет За Монтирање Ѕид За Метална Рамка За Кревет Со Продолжување На Подножјето-Одговара На Кревети Со Големина На Кралица-Цр?

Загради За Глава на Hi-Na-Универзален Комплет За Монтирање Ѕид За Метална Рамка За Кревет Со Продолжување На Подножјето-Одговара На Кревети

Това е достапна
DEN 1119.84
Количина на стоки:

●Совршена Функција●Надградете ја вашата метална рамка за кревет со Нашите Совршени Загради за глава за глава! Овие загради ви овозможуваат да ја прикачите постојната глава на вашата метална рамка за кревет, истовремено овозможувајќи ви да додадете табла со завртки за поцелосен изглед Кажете збогум на нецелосна рамка за кревет и здраво на совршено функционална и стилска со нашите загради за глава. ●Универзална Опрема●Барате разноврсно решение за прицврстување на главата што одговара на сите големини на креветот? Нашите универзални држачи за глава за фитинг ве покрија! Со повеќе слотови, нашите загради се компатибилни со кревети Со Двојна, Целосна, кралица и Кралска големина и лесно може да се прилагодат за да одговараат на секоја глава. Кажете збогум на маката да го пронајдете вистинскиот комплет за прицврстување за големината на вашиот кревет и здраво на универзално решение што ја прави инсталацијата на главата бриз. ●Издржлив Материјал ● нашите загради За глава за прилагодливи основи за кревети се изградени да траат. Заградите се заварени со цврст челик, обезбедувајќи одлична издржливост и безбедност. Заградите на подножјето се конструирани со челик со 9 мерачи, додека заградите на главата се направени со челик со 14 мерачи. За да се спречи ' рѓа и корозија, сите загради се електрофореза црно позлатени. Ова осигурува дека вашиот кревет останува без оштетување и трае долго време. Quage Вклучува Q Нашиот пакет доаѓа со се што ви треба за да ги инсталирате вашите прилагодливи загради за кревети за кревети. Ќе добиете универзални загради за глава, две екстензии на држачи за нозе, два додатоци за загради за глава и целиот потребен хардвер - вклучувајќи 8 навртки, 8 завртки, клуч и ален клуч. Со овие висококвалитетни компоненти, можете лесно да ја закачите главата на вашата прилагодлива рамка за кревет за цврсто и сигурно вклопување. ●Едноставна И Удобна Инсталација ● овој комплет за загради За глава е дизајниран да биде компатибилен со наслони кои имаат две претходно дупчени дупки.

Основните својства

Додатоци на производот