Purrre Adult Sonic електричен четка за заби, меки влакна, двојка, вибрации со висока фреквенција, индуктивно полнење, кутија за подароци, бела

Purrre Adult Sonic електричен четка за заби, меки влакна, двојка, вибрации со висока фреквенција, индуктивно полнење, кутија за подароци,

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

IPX7 водоотпорен : Електричната четка за заби може целосно да се исплакне со вода Може безбедно да се користи дури и под туш. Чувајте ја четката за заби суво кога се полни. Интелигентен потсетник : Вградениот 2-минутен тајмер за четкање на заби ве поттикнува да го достигнете времето препорачано од стоматологот и да паузирате на секои 30 секунди за да ве известите кога да ја промените областа за четкање на забите за ефикасно чистење во секое време. Автоматски исклучете се по 2 минути. Ефект на чистење : Ефектот за чистење е 10 пати повеќе од оној на рачна четка за заби и 3 пати повеќе од обична електрична четка за заби. Белењето на забите трае 7 дена, а здравите заби трае 14 дена. Акцијата за 3 D чистење ќе вибрира, ротира и пулсира за да се распаѓа и да се отстрани забната плоча. Електричната четка за заби започнува длабоко чистење со допирање на копчето. Метод на четкање за да изберете : Оваа четка за заби што се надополнува е погодна за сите ваши стоматолошки потреби. Преку нашите 4 опционални режими, можете да исчистите и нежна масажа за белење. Ви благодариме за поддршката и довербата, што ќе нè натера да направиме подобро. IPX7 водоотпорен : Електричната четка за заби може целосно да се исплакне со вода. Може безбедно да се користи дури и под туш. Чувајте ја четката за заби суво кога се полни. Интелигентен потсетник : Вградениот 2-минутен тајмер за четкање на заби ве поттикнува да го достигнете времето препорачано од стоматологот и да паузирате на секои 30 секунди за да ве известите кога да ја промените областа за четкање на забите за ефикасно чистење во секое време. Автоматски исклучете се по 2 минути. Ефект на чистење : Ефектот за чистење е 10 пати повеќе од оној на рачна четка за заби и 3 пати повеќе од обична електрична четка за заби. Белењето на забите трае 7 дена, а здравите заби трае 14 дена. Акцијата за 3 D чистење ќе вибрира, ротира и пулсира за да се распаѓа и да се отстрани забната плоча. Електричната четка за заби започнува длабоко чистење со допирање на копчето. Метод на четкање за да изберете : Оваа четка за заби што се надополнува е погодна за сите ваши стоматолошки потреби. Преку нашите 4 опционални режими, можете да исчистите и нежна масажа за белење. Ви благодариме за поддршката и довербата, што ќе нè натера да направиме подобро.

Основните својства

Power supply mode:
induction charging
Control mode:
button
Applicable population:
Adults
Electric toothbrush type:
Sonic
Color:
white
There are four different modes for you to choose, which meet your different needs and are suitable for most people.:
USB charging usually takes 5 hours to be fully charged, and can be used for 30 days. It is very suitable for travel, camping, hiking or business travel.:
Packing list:
Electric toothbrush × one:
head × two:
USB charging stand × one:
explain × one:
Due to different monitors, the pictures displayed by the product will be different from the actual color. Thank you for your understanding.:
Due to manual measurement, there is an error between the product size and the actual size. Please understand, thank you!:
Thank you very much for patronizing our store. Any of your comments or suggestions will become the driving force for us to move forward. If you have any questions, please feel free to contact us.:
Watching the sunrise and sunset, that is my blessing, running after your footsteps; Watching the tide rise and fall, that's my concern, one after another with your heart. May you have bright sunshine and warm sunshine in every day, happiness and leisure in every year, and warmth in every year. I wish you a happy day! :

Додатоци на производот