МЕЕСНИК ЗА МЕКЕЈДОНСКИОТ ДЕВОДНИЦИ ЈАКАКИО БЕБЕЕ, МИЛЕСОНСКИ ЗА БЕЗБЕДНО ДЕЦА, РАЗВОЈ НА ПРИРАЧНИК И возраст, подароци за новородени туш за мама, вклучува цветно в?

МЕЕСНИК ЗА МЕКЕЈДОНСКИОТ ДЕВОДНИЦИ ЈАКАКИО БЕБЕЕ, МИЛЕСОНСКИ ЗА БЕЗБЕДНО ДЕЦА, РАЗВОЈ НА ПРИРАЧНИК И возраст, подароци за новородени

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

Babyебе за графикони за раст на бебето : Убавите розови цветни букети обезбедуваат зачудувачка позадина за вашето бебе на оваа месечна пресвртница и трагач за раст! Само лажете го вашето бебе на ова пријатно платно секој месец и привлечете ги вредните фотографии од развојот на вашиот пих Новородените најважни работи мора да имаат : Не мислам дека е можно да се фотографираат доволно слики од бебиња! Од брчки скапоцено новороденче, до забно мало дете, тие се менуваат толку многу секој месец, навистина треба да ги фатите тие свети моменти. Мекото мекото премија за миење : Нашите луксузно меки ќебиња за бебиња од бебе е направено од 100% мека премиум фланелна руно, може да се уверите дека избравме ткаенини со највисок квалитет за гушкање и завиткување на вашиот скапоцен пакет. Можете да машината за миење на ладно, да виси за да се исуши или да се спушти суво. Мулти-намена : Мерки 40 x 60 инчи, што е поголемо од повеќето други ќебиња за пресвртница, доаѓаат со цветни ленти за венец и лак, ова екстра-големи повеќенаменски ќеби Играј мат. Совршени подароци за туширање за бебиња : Ако барате посебен подарок за туширање за бебиња за да се истакнете од толпата, гарантираме дека ќе го имате најубавиот уникатен подарок за идната мајка.

Основните својства

Додатоци на производот