Tatuo 400 парчиња Божиќни украси за украси за украси за украси Божиќна метална жица сребрена златна кука црвени зелени куки со кутија за складирање за украсување на но?

Tatuo 400 парчиња Божиќни украси за украси за украси за украси Божиќна метална жица сребрена златна кука црвени зелени куки со кутија за складирање

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Правилна големина : Секоја кука за украси е приближно 3,1 x 1,2 cm/ 1.22 x 0,47 инчи (LW), 1 mm/ 0,04 инчи во дебелина, нормална големина за да висат симпатичен украс на новогодишната елка. Квалитетен материјал : Направено од позлатен метал, кој е многу здрав и не е исток за да се добие 'рѓа или ероди, ќе ви обезбеди долг животен век. Убави украси за украси : Користете ги на елка или венец за да прикажете симпатична мала работа, ќе додадете убава убавина на вашата забава и украси за дома. Лесен за употреба и складирање : Пластична кутија е погодна за да ги чувате овие расфрлани куки за да избегнете исчезнати и да се подготвите следниот пат со употреба. Доволна количина : Пакет од 400 парчиња метални куки за украси и 1 парче кутија за складирање, доволно за да ги украсите новогодишните елки. Правилна големина : Секоја кука за украси е приближно. 3,1 x 1,2 cm/ 1.22 x 0,47 инчи (LW), 1 mm/ 0,04 инчи во дебелина, нормална големина за да висат симпатичен украс на новогодишната елка. Квалитетен материјал : Направено од позлатен метал, кој е многу здрав и не е исток за да се добие 'рѓа или ероди, ќе ви обезбеди долг животен век. Убави украси за украси : Користете ги на елка или венец за да прикажете симпатична мала работа, ќе додадете убава убавина на вашата забава и украси за дома. Лесен за употреба и складирање : Пластична кутија е погодна за да ги чувате овие расфрлани куки за да избегнете исчезнати и да се подготвите следниот пат со употреба.

Основните својства

Ornament hooks:
Size:
approx. 3.1 x 1.2 cm/ 1.22 x 0.47 inch (LW)
Thickness:
1 mm/ 0.04 inch
Material:
plated metal
Color:
as pictures shown
Storage box:
Size:
11 x 8 x 2.8 cm/ 4.33 x 3.15 x 1.1 inches
Material:
plastic
Color:
transparent
Package includes:
400 x Ornament hooks :
1 x Storage box :

Додатоци на производот