Чилеума Железо На Везени Лепенка Секси Дама Се Применува На Значка Железо На Шие На Амблем Лепенка САМОСТОЈНИ Додатоци Совршен За Јакни, Облека, Капи &засилувач; Фа?

Чилеума Железо На Везени Лепенка Секси Дама Се Применува На Значка Железо На Шие На Амблем Лепенка САМОСТОЈНИ Додатоци Совршен За Јакни,

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

Лепенката има висококвалитетно извезено со лепило за топло топење на грбот; лепенката може лесно да се пегла или шие на која било облека, никогаш нема да се откине Лепенката е многу лесна за нанесување. можете да ја ставите загреаната пегла на лепенката и ДА го НАПРАВИТЕ вашиот стил за помалку од една минута. Можете да ставите тенка крпа за да спречите горење и да ја отстраните пеглата и да дозволите лепенката да се излади. Тоа е убав лепенка за јакна, панталони, фармерки, облека, шорцеви, маици, капи, чанти, капи, чевли, паричници и здолништа. Забавен начин за поправка на облека или прикривање на солза или дупка. Везените закрпи се со врвен квалитет, шарени, лесни, симпатични и издржливи и нема да исчезнат со текот на времето со безбедни и безопасни материјали за нашата кожа. Вклучен пакет : 1-единица лепенка. Големина на производот околу 3 х 2,9 инчи. Нема повеќе грижи за недостатокот на вашата облека бидејќи ги имате овие слатки закрпи, закрпите можат да бидат совршени за украсување на облеката по ваша желба, тоа ја прави нашата облека позабавна и шарена.

Основните својства

Додатоци на производот