Групи за тренингот на глуждот за домашни вежби од P.Volve - Обука за јачина на телото за да ги скулптурирате и тонирате нозете и јадрото - опрема за фитнес дома за брзо в?

Групи за тренингот на глуждот за домашни вежби од P.Volve - Обука за јачина на телото за да ги скулптурирате и тонирате нозете и јадрото -

Това е достапна
DEN 0.33
Количина на стоки:

Резистентност на светлината, големи резултати : Бендот на лесен глужд овозможува подолг опсег на движење со обезбедување на умерен отпор - насочување на надворешните и внатрешните бутови, како и најавите Разновиден за која било класа : Без разлика дали стои нагоре или надолу на душекот, лентата за светло глужд нуди широк спектар на потези за секој вид класа. Трајни и удобни : Силни, дебели ленти за глуждот и траен опсег на отпор и обајцата остануваат безбедни за време на целиот тренинг. Членство во стриминг : Секој светлосен бенд на глуждот доаѓа со 30-дневно судење до платформата за барање на PVOLL : Инстантен пристап до стотици вежбање дома, прилагодена серија и виртуелно студио во живо. Помалку влијание, повеќе резултати : PVOLL е метод предводен од науката кој комбинира функционална фитнес со ниски влијанија со опрема заснована на отпор за да испорачате тренинг што ќе ви помогне да скршите пот, а не на вашето тело. Резистентност на светлината, големи резултати : Бендот на лесен глужд овозможува подолг опсег на движење со обезбедување на умерен отпор - насочување на надворешните и внатрешните бутови, како и најавите. Разновиден за која било класа : Без разлика дали стои нагоре или надолу на душекот, лентата за светло глужд нуди широк спектар на потези за секој вид класа. Трајни и удобни : Силни, дебели ленти за глуждот и траен опсег на отпор и обајцата остануваат безбедни за време на целиот тренинг.

Основните својства

Додатоци на производот