ВОСАКАЈТЕ Марамчиња Против Магла За Очила, Очила За Одмаглување За Очила За Нега На Сува Нега За Еднократна Употреба Нано Крпа Против Замаглување, 48 Часа 600 Пати За ?

ВОСАКАЈТЕ Марамчиња Против Магла За Очила, Очила За Одмаглување За Очила За Нега На Сува Нега За Еднократна Употреба Нано Крпа Против Замаглување,

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

ШТО Е ЕДНОКРАТНО СУВИ МАРАМЧИЊА ПРОТИВ МАГЛА? Изработен од суперфин велур со Нано технологија и е вграден со супстанцијата против магла Избришете го носењето на очите или визирот со НАШАТА ВНАТРЕШНА сува (НЕ ВЛАЖНА) крпа против магла без гребење за да нанесете ефикасен и долготраен слој на моќна заштита од магла, влажност, потење и брзи промени на температурата. 48 ЧАСА ЕФЕКТИВНО ВРЕМЕ И ЕДНОКРАТНО КОРИСТЕЊЕ ДО 600 ПАТИ-Спречете акумулација на магла на леќите до 48 часа додека ги одржувате придобивките од облогата (тестирани во нормални услови на носење). магијата за повеќекратна употреба издржлива ткаенина против магла трае до 600 употреби и приближно 6 до 12 месеци,така што цената по употреба е минимална.(поевтино од обичното средство за чистење стакло на база на алкохол, исто така Може да биде алтернатива За молитва Против магла). ПРАКТИЧНА ИНДИВИДУАЛНО ЗАВИТКАНА ОБЛЕКА ПРОТИВ МАГЛА-во пакувањето има 5 пакувања, секое бришење против магла доаѓа со своја торбичка со патент, која останува цврсто запечатена и подготвена за употреба. Пакетот 5 е добра зделка бидејќи е лесно да се чува еден дома, да се чува еден во автомобил и еден во торба за пливање или ранец. СИЛНО СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗА НОСИТЕЛИТЕ на ОЧИЛА-НИЕ САКАМЕ да препорачаме користење на неверојатна професионална крпа против магла кога треба да носите очила, особено замаглени. Крпата против магла може да се користи и за очила за сонце, очила за пливање, штит за лице, очила, очила за скијање, прозорци за автомобили, шофершајбна за автомобили или скијање и возење кога ќе почувствувате магла на леќите.

Основните својства

Додатоци на производот