Моментално Копче За Рог Водоотпорен Прекинувач За Рокери ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ Сина LED Светлина - 12v 20amp 24v 10Amp, 5 Pin За Автомобилски Автомобили Возила Морски Чамци К?

Моментално Копче За Рог Водоотпорен Прекинувач За Рокери ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ Сина LED Светлина - 12v 20amp 24v 10Amp, 5 Pin За Автомобилски

Това е достапна
DEN 159.20
Количина на стоки:

● Параметри за моментален Рокер/Прекинувач за Вклучување : Рејтинг На Струја : 12 волти 20амп еднонасочна пумпа тип : Прекинувач За ВКЛУЧУВАЊЕ/Вклучување; IP67 Водоотпорен; Материјал : ABS и анти-ретардантни материјали за Животната средина; Сини светла; тип На Терминал : SPST (Единечно Фрлање Со Еден Пол); Работна Температура -45w+175w; Повеќе Од 100000 Часа Живот ● Широк опсег на примена : 100% Водоотпорен Дизајн Отпорен на Удари и отпорен На Остатоци, Водоотпорен Прекинувач За Рокер СО Висок Интензитет IP67. Универзално за сите автомобили, R, ТЕРЕНЕЦ, АТВ, ХИВ, Лименки, Мотоцикли, автобуси, морски чамци, јахти, приколки, џипови, претходници, кампер, каравани, инженерски возила, специјално возило итн; каде и да можете да замислите. ● Компатибилен : Стандарден 5 пински прекинувач, оценет на 12v 20 Amp и 24v 10 Amp, достапен за повеќето електрична опрема, големина на дупка за монтирање достапна за повеќето возила. ● Повеќекратна Безбедносна Заштита : Изработен од зајакнати СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и анти-ретардирачки материјали, синиот лед-рокерски прекинувач е безбеден за употреба под излезното коло, преоптоварување, обратен поларитет и повеќекратна заштита. Вграден во две премиум Led Диоди емитува пријатна зрак, продира на површината покритие, го осветлува прекинувачот, повеќе не се фрлаат за прекинувачот, но јасно го гледаат во мракот. ● Супер Лесен за инсталирање : може директно да СЕ инсталира ИЛИ замени НА оригиналниот панел. Лесно и едноставно е да се постави. СЕ сертифициран квалитет, уживајте во 5 Години Гаранција За Квалитет, Нашиот Строг Систем за Контрола на Квалитетот, Ја Тестираме Секоја Ставка и 100% Обезбедуваме Во Добра Состојба пред Да Испратиме.

Основните својства

Додатоци на производот