Златен Лист Позлата Смола Снегулки, 10гр Ноктите УМЕТНОСТ НАПРАВИ Сам Златни Снегулки Сјајна Златна Фолија Декорација Маникир Алатка Црвена Бакарна Боја Метална Ф?

Златен Лист Позлата Смола Снегулки, 10гр Ноктите УМЕТНОСТ НАПРАВИ Сам Златни Снегулки Сјајна Златна Фолија Декорација Маникир Алатка Црвена

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

Широко Примена : тие можат да создадат неверојатен сјаен текстуриран ефект за вашиот мебел и занаети да изгледаат апсолутно посебно Оваа позлата фолија снегулки може да се користи ЗА САМОСТОЈНИ, слики, домашна декорација, акрилно сликарство, уметност за нокти, декорација на смола и уметничка работа. 10гр Снегулки Од Смола : 1 Тегла Црвени Бакарни фолии, 10гр/тегла, поддржуваат изобилство уметнички проекти за нокти и уметнички занаети од смола. Хартијата од фолија не е лесно да исчезне и оксидира, и може да создаде неверојатен сјај и да направи вашите уметнички дела да изгледаат посебно, совршени голови фолија снегулки. Вклучени Се Пинцети од нерѓосувачки Челик : обезбедени се 1 пар пинцети, изработени од нерѓосувачки челик, висококвалитетни, цврсти и долготрајни. Помогнете да се справите со сјајните снегулки од фолија и други материјали за изработка како светки, налепници за нокти, суво цвеќе итн., неопходна алатка за разни уметнички проекти. Кутија за складирање : Опремена со цврста пластична кутија за складирање за да ги одржува деловите во добра состојба по секоја употреба.Овие украси од фолија не се јадат и не можат да се користат за украсување колачи, сладолед, колачи, пијалоци или храна.Мала тежина и во мала големина, лесен за чување и носење, погоден за домашна употреба и салон за нокти. Посветеност : веруваме дека врвниот квалитет и добрата услуга ќе ја освојат вашата доверба.

Основните својства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Art Gold Foil
Material:
Foil Paper
Net Content:
10g / 0.35oz
Single Bottle Size:
Approx. 5.5 x 8cm / 2.2 x 3.1in
Specification:
1pc
Color:
Red Copper
Application Scope:
Nail decoration, painting decoration, etc.
Package List:
1 x Box of Red Copper Foil Paper
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Додатоци на производот