Луда Продажба Кожна Алатка, Комплет За Кожни Занаетчиски Алатки Изработени Од Квалитетен Најлон И Дрвен Материјал За Кожни Чанти За Занает За Персонализирање На В?

Луда Продажба Кожна Алатка, Комплет За Кожни Занаетчиски Алатки Изработени Од Квалитетен Најлон И Дрвен Материјал За Кожни Чанти За

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

Погоден ЗА сам занает, кожни чанти, паричник итн Лесен и пренослив, лесен за носење и нанесување. Добро за основниот сет за печат, комплет за почетници, одличен за персонализирање на вашите кожни проекти. Можете да направите своја специјална САМОДОВЕРБА со 20 видови различни марки, многу лесни за работа за почетници и професионалци. Лесен и пренослив, лесен за носење и нанесување. Погоден ЗА сам занает, кожни чанти, паричник итн. Лесен и пренослив, лесен за носење и нанесување. Добро за основниот сет за печат, комплет за почетници, одличен за персонализирање на вашите кожни проекти. Можете да направите своја специјална САМОДОВЕРБА со 20 видови различни марки, многу лесни за работа за почетници и професионалци. Лесен и пренослив, лесен за носење и нанесување. Карактеристики : 1. Можете да направите своја специјална САМОДОВЕРБА со 20 видови различни марки, многу лесни за работа за почетници и професионалци. Изработени од квалитетен најлон и дрвен материјал, што може да ги направи вашите раце удобни кога ќе го фатите чеканот. Лесен и пренослив, лесен за носење и нанесување. Погоден ЗА сам занает, кожни чанти, паричник итн. Добро за основниот сет за печат, комплет за почетници, одличен за персонализирање на вашите кожни проекти.

Основните својства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Leather Tool
Material:
Iron, wood, nylon
Color:
As pictures shown
Package list:
1 * Hammer:
20 * Stamps:
1 * Carving Knife:
5 * Tracing Pen:
1 * Wrench:

Додатоци на производот