TNTNMOM - Паста за заби и четка за заби за бремени жени | SLS Free & Fluoride Free | Миризба на грејпфрути и роуибос, ултра фино четка за заби | Добро за утринско олеснување на болест?

TNTNMOM - Паста за заби и четка за заби за бремени жени | SLS Free & Fluoride Free | Миризба на грејпфрути и роуибос, ултра фино четка

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

3 парчиња грејпфрути Бременост паста за заби + 2 парчиња паста за заби за бременост (роуибос) + 5 парчиња ултра мека четка за заби Грејпфрут Бременост Паста за заби : 1 триместар - 2 Триместар миризба од грејпфрут од вистински грејпфрути за да помогне при гадење и утринско олеснување на болеста за време на бременоста, додадени природно искористени фолна киселина и витамин Б, исто така добар за нега на непцата и превенција на заби за заби за бремени жени. Паста за заби за бременост Рооибос : 2 Триместар - 3 Триместар Благ мирис на нане од вистински грејпфрути за да помогне при олеснување на гадење и утринско заболување за време на бременоста, додадени природно искористени фолна киселина и витамин Б, исто така добар за нега на непцата и превенција на заболувања на заби за бремени жени. Ултра мека четка за заби : Орална нега за слаби непцата за време на бременоста четка од четири слоеви помагаат да се исчисти гума за џвакање цврсто и чисто. Совршен подарок за мајка.

Основните својства

Додатоци на производот