Slatiom Car 12V Електрична гума на инфлатор автоматски преносен компресор за воздух, лесен за носење

Slatiom Car 12V Електрична гума на инфлатор автоматски преносен компресор за воздух, лесен за носење

Това е достапна
DEN 3311.68
Количина на стоки:

Пред да го користите овој производ, вклучете го моторот за автомобили Вметнете ја запалката цигара во садот за запалка на цигарите. Вметнете ја портата за инфлација во дупката за воздух во гумите и цврсто заклучете ја за да спречите истекување на воздухот. Притиснете го прекинувачот за напојување на пумпата за воздух за да започнете со полнење. Кога притисокот на инфлацијата ќе ја достигне потребната вредност на притисокот на гумите (просечниот рејтинг на притисок на гумата на автомобилот е 200-220kpa), ве молиме исклучете ја моќноста на пумпата. Пред да го користите овој производ, вклучете го моторот за автомобили. Вметнете ја запалката цигара во садот за запалка на цигарите. Вметнете ја портата за инфлација во дупката за воздух во гумите и цврсто заклучете ја за да спречите истекување на воздухот. Притиснете го прекинувачот за напојување на пумпата за воздух за да започнете со полнење. Кога притисокот на инфлацијата ќе ја достигне потребната вредност на притисокот на гумите (просечниот рејтинг на притисок на гумата на автомобилот е 200-220kpa), ве молиме исклучете ја моќноста на пумпата. Карактеристики : Пред да го користите овој производ, вклучете го моторот на автомобилот, запалката во цигарата во автомобилот, запалка, се приклучува на портата за инфлација во дупката за воздухот во гумите и да ја заклучете цврсто за да спречите истекување на воздухот на прекинувачот за напојување на воздушната пумпа за да започне со пополнувањето на притисокот на инфлацијата ја достигнува потребната вредност на притисокот на гумите (просечниот рејтинг на притисок на гумите во автомобил е 200-220kpa), ве молиме исклучете ја моќноста на пумпата.

Основните својства

material:
plastic
Product power:
45W
Input voltage:
DC12V
Power cord length:
3 meters
Product function:
inflatable, lighting
Inflation time:
8-9 minutes
Length:
16.5cm/ 6.5in
Width:
14cm/5.51in
Height:
8.5cm/3.35in
Quantity:
1 piece
Package Contents:
1 x car tire inflator:
note:
Please allow the error caused by 0-2mm manual measurement, thank you for your understanding.:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you!:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you! :

Додатоци на производот